Selecteer een pagina

Een spa kopen voor thuis: wie wil dat nu niet? Want wat is er heerlijker dan zo nu en dan thuis te genieten van het comfort dat spa’s te bieden hebben? Een privé spa in of bij je woning heeft veel voordelen te bieden. Wil je weten de pluspunten van een eigen spa, bijvoorbeeld van het merk Wellis Spa Elite Wellness zijn? Lees dan snel verder!

Een spa is goed voor het welbevinden

Het fijne aan een spa of jacuzzi kopen is dat je je er al snel beter door gaat voelen. Het lekkere warme water, de bubbels en het masserende effect helpen tegen pijnklachten. Heb je geregeld last van spierpijn, kramp, reumatische klachten of hoofdpijn? Pak elke week twee tot drie keer een ontspannende spa en je gaat je al snel fitter en gezonder voelen!

Een spa nemen is een probaat middel tegen stress

Een professionele jacuzzi of spa, zoals een Wellis spa Elite Wellness, is een prima middel tegen stress en spanning. We leven in een jachtige tijd, waarin ontspanning en uitrusten bij veel mensen naar het tweede plan is verschoven. Door een eigen spa of jacuzzi van Wellis spa Elite Wellness aan te schaffen en regelmatig even tijd te nemen voor een lekker bubbelbad, kom je volledig tot rust en kun je alle spanning en stress van de dag achter je laten.

Een spa is betaalbaar geworden

Spa’s en jacuzzi’s waren vroeger voorbehouden aan de high society en mensen met een dikke portemonnee. Gelukkig is dat al jarenlang niet meer zo. Tegenwoordig zijn er veel scherp geprijsde baden te koop, die al verkrijgbaar zijn vanaf zo’n 1000 tot 1200 euro. Dit betreft dan opblaasbare modellen of kleine losstaande spa’s. Natuurlijk kun je ook gaan van grotere modellen en die in je badkamer of op zolder laten inbouwen, maar dan ben je vaak wel meer kwijt. Het is maar net wat je wilt: er is keuze in overvloed!

Het onderhoud van een spa is beperkt

Een fijn kenmerk van jacuzzi’s ofwel spa’s is dat deze maar weinig onderhoud nodig hebben. Gebruik je goede onderhoudsproducten voor het water, zoals chloortabletten en pH middelen, dan blijft het water in je spa lang goed. Gemiddeld hoef je het water dan slechts twee tot drie keer per jaar te verversen.