Selecteer een pagina

Klimaatverandering speelt een steeds grotere rol in alle facetten van onze samenleving. Elektrisch rijden wint dan ook steeds meer aan terrein. Gek genoeg denken we bij elektrische vervoersmiddelen vooral aan de elektrische auto en de elektrische fiets. De elektrisch aangedreven scooter komt pas op de derde plaats. De kans is groot dat de E-chopper hier verandering in gaat brengen. De elektrische scooter valt weliswaar niet te vergelijken met een elektrische auto, het is wel degelijk een noemenswaardige concurrent voor de E-bike. Wie de stoere modellen ziet op de website van EZ-Chopper, ziet direct dat zelfs het prijskaartje van een E-chopper niet onderdoet voor die van een elektrische fiets.

Betaalbare kwaliteit

Of het nu een E-chopper of een CityCoco (qua design lijkt een CityCoco nog het meest op een step) betreft, voor beide varianten heb je een splinternieuw model voor gemiddeld €2000,-. Vergelijk dat maar eens met een splinternieuwe E-bike die op zijn minst evenveel kost.

E-Choppers zijn niet alleen betaalbaar, kwalitatief zijn ze ook prima in orde. Robuust van gestalte hebben ze doorgaans een gewicht van tussen de 70 en 85 kilo. Het gewicht geeft de E-chopper een stukje veiligheid en uitstraling mee in het verkeer. Ondanks het hoge gewicht heeft de E-chopper een hoge actieradius. Afhankelijk van het type accu dat je gaat gebruiken, rij je er 50 tot 110 kilometer mee.

Milieuvriendelijk en goedkoop

Een ander aspect dat de populariteit van de E-chopper verklaart, is het klimaat neutrale karakter ervan. Door het stille karakter van de E-Chopper mag je je ook begeven in natuurgebieden waar de op benzine aangedreven scooters niet mogen komen. Genieten van de natuur op een natuurvriendelijke manier. Op steeds meer plaatsen kun je kosteloos jouw E-chopper opladen. Als je hier regelmatig gebruik van maakt, rij je ook regelmatig gratis.

Hoog comfort en een stoer design

Nog een paar redenen die de populariteit van de E-chopper verklaren is het uiterlijk en het comfort. Door het unieke uiterlijk met de stoere uitstraling mag je gezien worden. De E-chopper zit ook verbazingwekkend lekker. Je zit relatief laag op een heerlijk groot zadel terwijl het stuur zich op schouderhoogte bevindt. Door de brede banden blijf je de E-chopper eenvoudig besturen en blijf je een uitstekende wegligging behouden. Op EZ-Chopper heb je de keus uit veel verschillende modellen voor een betaalbare prijs.