Selecteer een pagina

Veel grote supermarkten bieden tegenwoordig een professionele webshop aan. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlanders wel eens boodschappen laat bezorgen. Sommige mensen bezoeken zelfs nog zelden een supermarkt en laten alles thuis bezorgen. De bezorgdienst levert de boodschappen af en je hoeft niet meer zelf de deur uit om dit te doen. Zeker gedurende de coronatijd heeft online boodschappen doen een enorme groei doorgemaakt. Maar wat is hier precies het voordeel van? Waarom zou je boodschappen online bestellen verkiezen boven zelf naar de supermarkt gaan? 

Zware boodschappen mee slepen 

Iedereen kent het wel. Je laadt een gehele boodschappentas vol met producten en na tien minuten moet je deze weer uitpakken. Dat betekent dat je continu in de weer bent met het verslepen van zware boodschappentassen. Dit is niet alleen heel onprettig, maar voor sommige mensen ook nog eens fysiek onmogelijk. Gelukkig is dit door het inschakelen van een bezorgdienst verleden tijd. Eten vandaag Butlon maakt het mogelijk om de boodschappen digitaal te bestellen en een op het door jou gewenste tijdstip te laten bezorgen. De boodschappen worden tot in de keuken bezorgd, waardoor het enkel nog noodzakelijk is om uit te pakken. Dit scheelt een hoop werk én tijd. 

Op ieder moment van de dag mogelijk 

Er zijn van die dagen dat werkelijk alles tegenzit. Wanneer je eindelijk toe bent aan het doen van boodschappen is het eigenlijk al te laat om ook nog eens een voedzame maaltijd op tafel te zetten of is de supermarkt al lang en breed gesloten. Eten bestellen kan echter op ieder moment van de dag. Gewoon vanuit je luie stoel of liggend in bed. Zo bepaal je zelf wanneer je tijd genoeg hebt om even een boodschappenlijstje samen te stellen en te shoppen. Je bestelt wanneer jij dat wilt, al is het midden in de nacht. 

Geld besparen 

Wist je dat het zelfs mogelijk is om veel geld te besparen op je wekelijkse boodschappen door dit eenvoudig online te doen? Dit klinkt misschien tegenstrijdig omdat je vaak ook bezorgkosten moet betalen, maar het heeft zeker effect. Dit komt omdat je tijdens het boodschappen doen vaak in verleiding wordt gebracht om dingen te kopen die je eigenlijk niet nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan wat lekkers voor bij de borrel of een paar zakken chips die in de aanbieding zijn. Hierdoor loopt het bedrag veel hoger op dan je had gepland. Door boodschappen online te doen, bespaar je jezelf een heleboel verleidingen. Zo hou je geld over om een keertje voor food delivery amsterdam noord Butlon te kiezen of geld weg te zetten voor de vakantie. Alle kleine beetjes helpen! 

Tijd besparen 

De wekelijkse boodschappen doen kost je toch al gauw een half uur tot een uur. Een groot voordeel van online boodschappen doen is dat je dit op ieder moment van de dag kunt doen. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Dit betekent dus dat je niet meer tijdens het drukste moment van de dag de supermarkt moet trotseren en hierdoor veel tijd en energie uitspaart. Vergelijk het maar eens met enschede eten bestellen. Dit is ontzettend gemakkelijk en zorgt ervoor dat je altijd over ene voedzame maaltijd beschikt. Heerlijk genieten in een toch al druk leven.