Selecteer een pagina

Je kent het wel, je vriend is jarig maar je weet totaal niet wat je moet geven! je wilt origineel zijn, een beetje romantisch zijn maar het moet ook een persoonlijk cadeau zijn. Daarom hebben wij het beste verjaardagscadeau voor je vriend!

Iedere man houd van andere dingen

Is je vriend een beetje ijdel? dan zal hij het leuker vinden om een mooie sieraad of een scheerpakket te krijgen dan een koptelefoon bijvoorbeeld. Mocht je vriend juist veel van gadgets houden zal die dat dus wel leuk vinden en zal die een sieraad dus minder leuk vinden.  Houdt je vriend van golf, dan is een golfheadcover misschien wel het cadeau wat je zoekt.

Iets romantisch geven

Mocht je je vriend graag iets romantisch willen geven kan dat zeker! een armbandje met jullie datum erin is bijvoorbeeld een goed idee. Je kan dat ook heel persoonlijk maken door bijvoorbeeld een leuke foto van jullie ergens op te printen of af te drukken, dat vindt ook iedere vriend wel leuk. 

Praktische dingen

Als je vriend aangeeft dat hij iets wilt dan is dat ten eerst super makkelijk voor jou en ten tweede ook een enorm goed cadeau! Als je vriend ergens om vraagt zal hij er gegarandeerd blij mee zijn anders zou hij het niet vragen. Soms geven ze ook hints zoals “ik heb echt een nieuwe jas nodig” dan weet je dus dat een goed praktisch cadeau een nieuwe jas is! 

Verzorgingsproducten

Elke man heeft wel een lekkere shampoo of douchegel nodig. Mocht je nou weten wat zijn favoriet is dan is het helemaal een top cadeau! Mocht je dat niet weten kun je ook altijd nog een combi pakket kopen om het helemaal leuk te maken. Probeer dan wel een origineel pakket te halen om het toch nog een beetje specialer te maken. 

Eten en drinken

Mocht je je vriend nou een leuk cadeau willen geven en hem stiekem ook nog een beetje aan het werk zetten zou je hem bijvoorbeeld ook nog een leuke messenset met snijplank kunnen geven. Dat vind hij leuk en jij zelf ook zeker. Daarnaast vindt elke man een lekker biertje, whisky of rum wel lekker! 

Het ideale cadeauJe kan van alles geven aan je vriend. Al is het voor zijn verjaardag, valentijnsdag of jullie jubileum. Wat voor cadeau je geeft hang af van je vriend. Wat je hem ook geeft, maak er iets leuks van!