Selecteer een pagina

Veel mensen houden van de natuur en willen graag in de eigen tuin relaxen. Liefst in de zomer met vrienden en familie als het lekker weer is. Dan is sfeer in je tuin erg belangrijk. Ben je benieuwd hoe je een goede sfeer in je tuin creëert? Wij geven je graag een paar tips die zorgen voor de juiste sfeer in je tuin.

Sfeerverlichting

Een van die dingen die zorgt dat het buitenleven in je eigen tuin gezellig wordt is goede verlichting. Wat kleine en niet al te felle lampjes zorgen voor een goede sfeer bij je lounge of tuinset. Een haard geeft ook die gezelligheid en het buitengevoel zelfs als het ‘s avonds de temperatuur flink afkoelt.

Waterval of vijver

Wanneer in de zomer de vogels fluiten op de achtergrond en ‘s ochtends de zon al doorbreekt. Dan kan een vijver of een waterval zorgen voor die extra sfeer in je tuin. Ook hebben niet veel mensen dat waardoor je een erg unieke tuin hebt. Heb je een relatief kleine tuin dat is een neemt een vijver of waterval al snel veel ruimte in. Kies dan voor andere factoren die zorgen voor de sfeer en Kunst in je tuin.

Planten en bloemen

je tuin hoeft niet vol te staan met planten en bloemen, maar het zorgt wel voor een kleurrijke tuin. Juist decoratie met plantjes en bloemen geven sfeer. Denk bijvoorbeeld aan een bloempot met veel verschillende planten en bloemen of een sierladder gevuld met bloemen. De combinatie van bloemen en gras gaat ook heel goed samen en heeft voor veel mensen de voorkeur, doordat gras weinig onderhoud nodig heeft.

Relaxen

Je tuin is pas af, wanneer er plek is om te relaxen. Dat kan alleen, met je vrienden of familie. Gezellig aan een tuinset of misschien wel in een loungeset onder een overkapping met haard. Iedereen relaxt en geniet op zijn eigen manier. Daarom heeft warentuin het grootste assortiment tuinartikelen van Nederland. Bezoek de website en je zal het zelf ondervinden.