Sluiten

Woordkunsten Live!

Slider Title

Short Excerpt

See More

Ben je benieuwd naar de producten van Woordkunsten? Zou je de kaarten en andere producten graag eerst eens willen zien voor je ze koopt of vind je het gewoon leuker om real-life te shoppen dan online? Hou dan deze pagina in de gaten, want hier vind je alle gelegenheden waar je Woordkunsten vindt!

Naast deze winkels zijn er natuurlijk ook de markten waar je ons zelf kan ontmoeten.

Webshops Only, 's-Hertogenbosch

Sinds begin 2015 heeft Woordkunsten een eigen plekje in Webshops Only. In deze leuke concept store aan de Vughterstraat 47 in ‘s-Hertogenbosch vind je producten van allerlei toffe webshops. Van kaarten tot kussens, van sieraden tot schrijfwaren. Neem deze winkel zeker mee als je een dagje komt winkelen in de stad van de Bossche Bol!

Bezoek de website
Heb Ik Via, Gouda

Heb ik VIA is een conceptstore gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Gouda, Lange Groenendaal 72A.

350 m2 vol mooie producten en merken met een verhaal. Een plek voor diverse creatieve ondernemers en makers.

Bezoek de website
De Nieuwe Winkel, Breda

De Nieuwe Winkel verhuurt ruimte aan creatieve enthousiaste ondernemers. Ondernemers onderling en winkelend publiek met elkaar verbinden, dat is het idee achter De Nieuwe Winkel.

Daarnaast is de winkel ook een podium voor events. De Nieuwe Winkel is te vinden aan de Tolbrugstraat 24

Bezoek de website
Pand 50, Gorinchem

Pand 50 is een geweldig leuke Shop in Shop, met een bijzonder assortiment. Van kleding, tot kadootjes, van tassen tot sieraden. Ga kijken op de Langendijk 3!

Bezoek de website
Stichting Boek en Troost, Gouda

Boek en Troost biedt een ruimte voor rouw. Een plek voor mensen, die iemand aan de dood verloren hebben (volwassenen en kinderen). Een gastvrije ruimte met boeken, poëzie en prentenboeken over sterven, rouw, troost en spiritualiteit. Een plek waar tijd is voor een kopje koffie, het inkijken van een boek of voor een praatje. Het is dus geen echte boekwinkel geen café en al helemaal geen therapeutisch centrum! Zie het liever als een pleisterplaats voor lotgenoten.

De winkel is gevestigd op de Lange Tiendeweg 69, in Gouda en geopend op maandag tot en met zaterdag, van 14-17 uur.

Bezoek de website

Op het web