Selecteer een pagina

Heb jij een website en ben jij intensief bezig met linkbuilding? Dan is het goed dat je op deze pagina bent uitgekomen. In deze pagina zullen we namelijk stilstaan bij de belangrijkste punten als het gaat om linkbuilding. Hierdoor kun jij in de linkbuilding webshop direct de juiste links uitzoeken waardoor je website zonder impact zal gaan stijgen in de indexering van de zoekmachines van Google. Mocht jij naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen hebben of heb jij een backlink op het oog, maar weet jij niet of deze goed is voor jouw linkprofiel? In dat geval is het aan te raden om contact op te nemen met jouw online marketeer om verrassingen te voorkomen. Als je namelijk linkbuilding op een verkeerde manier uitvoert zul je merken dat je website minder goed zal scoren in de zoekmachines van Google en dat wil je natuurlijk voorkomen.

Let op DA en PA waardes

Als eerst is het goed om naar de DA en PA van een website te kijken voordat je een link in gaat kopen of gaat ruilen. DA staat voor domain autoriteit terwijl PA staat voor page autoriteit. Als deze waardes laag staan, worden de websites als lage autoriteit websites gezien en heeft het weinig toegevoegde waarde voor jouw linkprofiel. Het  is dus de kunst om websites naar je website te laten leiden die een hoge autoriteit hebben. Hierbij is het advies om altijd te gaan voor websites die een hogere waarde hebben dan 15.

Kijk ook naar de topical trust flow

Als je een website op het oog hebt met goede waardes is het vervolgens de taak om naar de topical trust flow te kijken. Dit is het onderwerp waar de website op geclassificeerd wordt. Aan de hand van een voorbeeld zullen we dit verduidelijken. Deze website gaat bijvoorbeeld over linkbuilding. Hierbij is het dus niet vanzelfsprekend dat je backlinks van een ander onderwerp, denk aan hondenbrokken, laat linken naar de website. Probeer daarom altijd gerelateerde links te verkrijgen aan jouw website. Hierdoor weet je zeker dat je kwaliteit zult hebben en dat is natuurlijk precies hetgeen wat je wilt bereiken. Mocht je hierover nog vragen hebben, neem dan contact op met jouw online marketeer zodat je zeker weet dat je dit op een correcte wijze uitvoert.

Backlinks verkopen?

Wil jij graag backlinks verkopen met een bestaand netwerk? Geen probleem! Er zijn diverse online marketeers die een white label linkbuilding uitbesteden pakket hebben. Hierdoor kun je hun pakket aanbieden bij diverse website-eigenaren waardoor jij een bepaalde commissie pakt. Dit kan oplopen tot wel duizenden euro’s per maand. Ben jij benieuwd? Kijk dan snel naar de mogelijkheden en neem contact op met een van de white label specialisten zodat je direct inzichtelijk krijgt wat de mogelijkheden zijn en wanneer je eventueel kunt starten. Daarnaast krijg je ook direct antwoord op al je vragen.