Sluiten

Over Jentl

Jentl, geboren in 1984. Wonende in het mooie zuiden (Oud Gastel, vlakbij Roosendaal). Moeder van twee prachtige kinderen en getrouwd met Marc (tevens de technicus achter deze site en je vindt hem regelmatig achter de kraam op markten).

Mijn lievelingseten is sushi. Ik kijk graag series en films, luister veel naar muziek, fotografeer, ben dol op ‘dagjes uit’, een grote suikerspin op de kermis, bloemetjesrokjes, griekse yoghurt met stroop, het strand. Oh, ik hou van zoveel. :-)

Creatief, ja, dat ben ik wel. Dit gecombineerd met een hoofd vol ervaringen zorgt ervoor dat ik graag dingen creëer. Met fotografie, papier, stof, spulletjes, kleur, muziek, eten maar vooral ook met woorden. Hoe zeggen ze dat ook alweer vaak, wie schrijft die blijft, toch? Dat klopt in mijn geval wel.

Dagboeken, brieven, gedichten, verhalen. Ik schrijf. Al járen. En nu is daar de tijd om een sprong in het diepe te wagen en ook werkelijk mijn schrijfsels aan een breder publiek te tonen dan enkel bekenden. Na zoveel reacties dat ik er iets mee zou moeten doen, ga ik dat dan maar eens doen.
Dus na brainstormen en veel kletsen met Marc over wat het dan zou kunnen worden, ontstond Woordkunsten.

Je vindt hier allerlei producten waarin mijn teksten centraal staan. Tevens kun je op social media (Facebook, Instagram) veel gedichten lezen die niet of later pas uitgebracht worden. Gedichten over depressie, rouw, verlies van een kind, geluk, enzovoort.
Ik hoop dat je er veel plezier aan zult beleven. Dat het troost, blij maakt, raakt.

Ik ben, net als deze website, nog volledig in ontwikkeling. Volg dus Woordkunsten op deze site en verschillende sociale kanalen om op de hoogte te blijven!