Selecteer een pagina

Iedereen wil natuurlijk het mooiste interieur hebben waar jij je fijn bij voelt. Vaak is het lastig om de juiste meubels en andere attributen te halen. Wat moet je nou halen, om bepaalde meubelen op te laten vallen tussen de rest van het interieur. In dit artikel geven wij je een aantal tips hoe jij je interieur kan boosten met nieuwe meubels of attributen.

Moderne meubels

Moderne meubels plaatsen is misschien wel één van de beste manieren om je interieur een boost te geven. Het geeft meteen een boodschap af die door iedereen anders kan worden ontvangen. De een vindt moderne meubels bijvoorbeeld erg mooi, de ander heeft liever dat de meubels bij de rest van het huis passen.

Te volle kamer

Het kan ook zo zijn dat je kamer te vol staat met van alles. Haal dan wat dingen weg die je bijna niet gebruikt en die weinig toevoegen aan het interieur. Bijvoorbeeld het kleine tafeltje naast de bank waar niks op wordt gelegd en niemand naar omkijkt. Ook losse dingen kun je weghalen. Wanneer je dit gedaan hebt zal je merken dat je interieur er meteen een stuk frisser uitziet.

Open haard

Een open haard is ook één van de beste manieren om je interieur een boost te geven. Je kan met een open haard alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke open haard met een deurtje dat je open moet doen. Misschien kies je er wel voor om het om te bouwen tot een kleine kookplaat, waar je heerlijke warme chocolademelk kan maken die je daarna direct bij het vuur kan opdrinken. Of misschien ga je toch voor een moderne open haard met een minimalistisch design, zodat je aandacht alleen naar het vuur gaat. Natuurlijk hoeft een open haard niet alleen gebruikt te worden voor warmte. Het kan ook gebruikt worden om naar te kijken. Het staren naar hoe de vlammen zich door de lucht bewegen kan erg rustgevend zijn, doordat je jouw aandacht alleen daarop focust en niet op je omgeving let. Een open haard verbruikt natuurlijk best wel veel hout wanneer je hem iedere week een paar uur aan hebt. Gelukkig kan je goedkoop voor een aantal weken in één keer FSC-gekeurd haardhout kopen bij Golden Flame.