Sluiten

Huur Woordkunsten in


Je kunt (Jentl van) Woordkunsten uitnodigen als spreker en voor het geven van een gastles in het onderwijs. Met veel passie en beleving zal zij komen vertellen en inspireren.


Spreken
Vanuit ervaringsdeskundigheid kan Jentl vertellen over psychische problematiek (met een stuk psycho educatie) en vooral hoe daaruit haar poëzie is voortgekomen. Hoe ontstaat een gedicht? Hoe is Woordkunsten ontstaan? Waar ligt de kracht van Woordkunsten? Afhankelijk van de doelgroep wordt bepaald waar de nadruk zal liggen. Maar een indrukwekkende ontmoeting zal het zijn.

Spreken in de geestelijke gezondheidszorg, het onderwijs, de bibliotheek, op evenementen, lotgenotendagen. Er zijn vele mogelijkheden.


Tarieven Spreken Jentl van Wijk
Prijzen zijn, afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever, €75,00 tot €100,00 per uur.

Gastles op School
Poëzie in het (middelbaar) onderwijs. Leerlingen worden geprikkeld hun eigen ‘Woordkunsten’ te schrijven vanuit hun gevoel en belevingswereld. Op een laagdrempelige manier en afhankelijk van de leeftijd meer diepgang. Op een creatieve en bruisende manier wordt er gespeeld met taal.

Tarieven Gastles op School
De kosten voor een gastles op school zijn €75,00 tot €100,00 per uur afhankelijk van de inhoud en het type gastles. Minimaal 2 uur. Materiaalkosten zijn inbegrepen. Het is mogelijk een projectprijs te bepalen.

Workshop “Schrijvend Verwerken”
Intiem, creatief, prikkelend. Wat houdt je bezig, hoe krijg je de gedachten geordend op papier? Hoe kan schrijven je helpen bij het verwerken?


Denk aan:

– Schrijvend Verwerken na Verlies van een kind

– Schrijvend Verwerken bij PTSS

– Schrijvend Verwerken bij een eetstoornis


Tarieven workshop Schrijvend Verwerken
De prijs voor de workshop is €47,50 per persoon inclusief btw, minimaal 4 personen, 3,5 uur.
Op locatie of in Oud Gastel. Materiaal is hierbij inbegrepen evenals thee/koffie en lekkernijen.Het is mogelijk van alles een persoonlijk pakket te maken. Alles is afhankelijk van vraag en situatie. Tenzij anders aangegeven zijn de prijzen exclusief btw. Indien de enkele reisafstand 15 kilometer of minder is worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Daarboven wordt er een bedrag van €0,19 netto per kilometer in rekening gebracht.
Woordkunsten op Instagram