Selecteer een pagina

Het is leuk om te zien dat steeds meer mensen hun dromen achterna gaan en een eigen onderneming starten in iets wat ze echt leuk vinden. Bij het opzetten van een eigen bedrijf is een van de eerste vragen natuurlijk, hoe laat ik me zien aan mijn klanten? Een van de eerste dingen die je dan doet is het maken van een website. Om dit zelf te doen is erg lastig als je hier nog geen ervaring in hebt. In dit blog zal ik je een paar tips geven voor het laten maken van een website.

Kies het juiste bedrijf

Een van de eerste dingen is het kiezen van het juiste bedrijf, dit is natuurlijk erg voor de hand liggend maar met een opdracht als een Professionele website laten maken is dit is dit erg belangrijk. Je hebt veel bedrijven die je hiermee kunnen helpen maar je moet goed op zoek naar een bedrijf die bij jou past. Je kan vaak aan de eigen website zien wat de huisstijl is van het bedrijf en zo kan je al een beetje kijken hoe jou eigen website er uit komt te zien. Neem dit dus al in overweging.

Maak de juiste afspraken

Het is heel belangrijk om de juiste afspraken te maken. Afspraken over bijvoorbeeld de eigen huisstijl of over wie de teksten schrijft enzovoort. Met goede afspraken kan je binnen no-time een eigen website die helemaal aan je wensen voldoet.

Maak afspraken over het onderhouden van de website

Net zo belangrijk zijn afspraken over het onderhoud van de website. Elke website heeft onderhoud nodig om te blijven werken en ook die van jou. Het bedrijf dat jouw website heeft gemaakt kan WordPress onderhoud doen om de website helemaal te laten werken. Het is echter wel heel belangrijk hier afspraken over te maken, stel de website stopt er ineens mee, wat gebeurt er dan?