Selecteer een pagina

Duurzaamheid wordt met de jaren belangrijker en dat zie je ook zeker terug op de consumentenmarkt. Neem bijvoorbeeld telefoons. Eerst waren er telkens alleen de nieuwste modellen verkrijgbaar, maar om verspilling tegen te gaan zijn nu ook refurbished telefoons, printers en nog veel meer vergelijkbare apparaten. Refurbished producten zijn gebruikt, maar volledig gecontroleerd, getest en gereinigd. Nadat deze processen uitgevoerd zijn is de technische werking van het product weer 100%. Denk je erover na om toch eens voor refurbished producten te kiezen? Dat is de juiste keuze, want het heeft een aantal voordelen. Benieuwd naar die voordelen? Die zetten voor u even op een rijtje. 

Lagere prijs

Vanzelfsprekend zijn de prijzen van een Refurbished printer lager dan de prijs van een nieuwe printer. Maar misschien wist u nog niet dat de aankoop van een tweedehands printer u wel 50 tot 90% kan besparen in de kosten. Dit prijsverschil zorgt voor een groot voordeel en is dus zeer gunstig voor particuliere en net startende ondernemers met een relatief klein budget. 

Beter voor het milieu

Niet alleen is een refurbished printer dus erg voordelig in uw portemonnee, maar ook bent u zeer milieubewust bezig. Doordat u kiest voor een refurbished printer verlengd u de levensduur van deze printer en hierdoor wordt dan weer bespaard op kostbare grondstoffen. 

Goede kwaliteit

Refurbished printers zijn altijd van een zeer goede kwaliteit, dat komt doordat deze een tweede keer zijn nagekeken en gecorrigeerd waar dat noodzakelijk was. Met deze printers bent u voor jaren verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Garantie 

Veel leveranciers geven garantie op de refurbished printers, omdat zij er gewoonweg zeker van zijn dat deze printers van zeer goede kwaliteit zijn. Dit is ook weer zeer fijn voor u, mocht er binnen de garantieperiode toch is niet (volledig) werken dan kunt u zich herroepen op de garantie.