Selecteer een pagina

Een eigen boot, om na een drukke werkweek heerlijk op het water te relaxen, samen met familie of vrienden. Voor veel mensen is het een droom waarvan ze denken, dat die nooit in vervulling zal gaan. Maar waarom eigenlijk niet? Jachtmakelaardij Kappers laat zien, dat je met een eigen boot op betaalbare wijze kunt recreëren én dat het hebben van een eigen boot nog meer voordelen biedt.

Aanschaf

Dat je rijk moet zijn om een eigen boot aan te schaffen, is een fabeltje. Vanaf een relatief laag maandbedrag is financiering van je eigen boot mogelijk. Wanneer je de aanschafprijs bekijkt en vergelijkt met de kosten van verschillende gezinsvakanties, zul je aangenaam verrast zijn. En wanneer je zelf geen gebruik maakt van je boot, kun je hem eventueel verhuren aan anderen. Vanuit zakelijk opzicht is een boottochtje een geweldig alternatief voor een bedrijfsuitje of een zakenlunch.

Investeer in vrijheid

Een eigen boot is dé uitgelezen manier om te ontsnappen aan de stress van het dagelijkse leven. Het kabbelende water, de wind door je haar, het wijdse uitzicht… Allemaal factoren die garant staan voor een weldadig gevoel van rust en vrijheid. Of het nu gaat om een daguitstap of om een langere vakantie, met een boot kun je genieten, waar je maar wil, wanneer je maar wil.

Zoveel moois te ontdekken

Met een boot kom je op plekken, die je anders nooit zou ontdekken. Met een eigen boot heb je de mogelijkheid, om alle rivieren, meren, baaien en kustlijnen in eigen land én in het buitenland te verkennen. Je kunt een hele route plannen, of simpelweg gaan waar het water je brengt. Onderweg kun je volop genieten van alles, dat vanaf het land verborgen blijft.

Voor elk wat wils

Varen en genieten van water, wind en omgeving is heerlijk, maar ook wanneer je liever actief bezig bent, is een eigen boot een aanwinst. Vissen is een geliefde bezigheid bij jong en oud: wat is er nou leuker dan op je eigen boot de mooiste exemplaren binnenhalen? Andere sportieve activiteiten zijn zwemmen, snorkelen en duiken.

Een boot koop je niet zomaar: het is een weloverwogen keus. Jachtmakelaardij Kappers kan je alles vertellen over jouw persoonlijke mogelijkheden en alle andere zaken die komen kijken bij de aanschaf van een eigen boot.