Selecteer een pagina

Ben jij opzoek naar een leuk teamuitje in de omgeving Breda? Zoek dan niet verder, want wij hebben de leukste activiteiten voor je verzameld!

Lot66

Lot66 is een locatie in Breda waar erg veel activiteiten worden aangeboden. Je kunt hier terecht voor onder andere bowlen, lasergamen, karten, een escaperoom en nog veel meer! Voor een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of teamuitje in Breda ben je bij Lot66 dus aan het goede adres!

Uit eten en stappen

Breda staat natuurlijk bekend om de gezellige binnenstad. Er zijn vele mooie restaurantjes en cafés te vinden in Breda. Een makkelijk maar altijd leuk teamuitje is dus uit eten gaan en vervolgens gezellig samen de kroeg in! 

Een avondje NAC

Nog iets waar Breda bekend om staat is natuurlijk de voetbalclub NAC. Alhoewel het voetbal er misschien niet altijd spectaculair is, is het er wel altijd erg gezellig! Zeker wanneer je van bier houdt, is er op vrijdagavond geen betere plek te vinden in Breda dan het NAC stadion.

Een tour door de stad

Een leuke manier om samen de stad te verkennen is door middel van een tour. Huur bijvoorbeeld een ouderwetse brommer, een oldtimer of een bierfiets! Zo kom je op plekken waar je normaalgesproken niet snel zou komen. 

Varen over de singels

In plaats van de stad over het land te verkennen, kun je er ook voor kiezen om het water op te gaan! In Breda zijn namelijk diverse singels te vinden. Huur een bootje plus een BBQ, en meer heb je niet nodig voor een gezellige avond! In plaats van een boot kun je er ook voor kiezen om allemaal in een aparte kano op avontuur te gaan op de wateren van Breda. Zo zie je de stad eens vanaf een andere kant!