Selecteer een pagina

Anselm Oome is een nog ambachtelijke meubelmakerij gelegen in Oosterhout. Zij leveren meubels op maat en naar jouw smaak. Van een teak wand tot complete woonkamer inrichting en van tafels op maat tot complete keukens. Genoeg keuze dus bij Anselm Oome.

Zelf ontwerpen

Vaak denk je van welk interieur past nou bij mij? Gelukkig staan de experts van Anselm Oome voor jou klaar? Zij geven jou deskundig advies, maar u bent natuurlijk ook vrij om zelf alles te kiezen. Je kunt kiezen uit welk hout de tafel wordt gemaakt, of welke kleur marmer het mooiste bij de rest van de keuken zal passen. Als de keuze is gemaakt gaan de experts van Anselm Oome samen met de binnenhuisarchitect rond de tafel om te kijken of er nog kleine dingen aangepast zouden kunnen worden. En als je tevreden bent met de eindresultaat wordt alles met de hand gemaakt waardoor het precies naar jouw wensen eruit ziet.

Waarom de voordeligste?

Doordat alle meubels op ambachtelijke wijze worden gemaakt ben je gegarandeerd van de voordeligste prijs. Niet meer nachten lang prijzen vergelijken van diverse websites of naar winkels gaan om te kijken of ze daar niet iets moois hebben. En met onze filialen in Oosterhout, Breda en Tilburg is er altijd een showroom in de buurt.