Selecteer een pagina

Akoestisch comfort betekent minder lawaai en minder overdracht van lawaai naar andere kamers. Een akoestisch comfortabele vloer is een kwaliteitsproduct, ontworpen om de beste ervaring in jouw huis of bedrijf te brengen.

Dit is een akoestisch comfortabele vloer omdat het materiaal zeer resistent is en een vinyllaag op het oppervlak heeft. Deze bescherming zorgt voor akoestisch comfort, zodat bewoners gevrijwaard blijven van storende geluiden.

Vooral in appartementen is het noodzakelijk goede materialen te kiezen die de verspreiding van geluid tegengaan en het akoestisch comfort bevorderen. Als je dus een comfortabele en gezellige ruimte wilt creëren, bekijk dan hieronder de voordelen van investeren in vinyl vloeren!

Lopen in meer comfort

Voor sommige vrouwen kun je alleen hoge hakken aantrekken als je op het punt staat het huis te verlaten. Als je op hoge hakken door het huis of de flat loopt, kan het door de vloer geproduceerde geluid de benedenburen of zelfs bewoners die in andere kamers van de flat slapen, storen.

Deze vloerbedekking maakt een einde aan dit probleem, aangezien de hoge hakken geen lawaai maken tegen het oppervlak. Hoewel het stevig is, heeft het een vinyllaag die schokken absorbeert, waardoor veel minder lawaai wordt geproduceerd en het niet kan doordringen tot de ondervloer. Op deze manier is het mogelijk om hoge hakken te dragen, zelfs als je thuis bent.

Privacy

Een van de ergste dingen is als je benedenbuurman alles hoort wat je in je flat doet. Het verplaatsen van meubels, het lopen door de flat of zelfs het praten met elkaar kan ergernis opwekken bij jouw buren. In die zin kunnen vinylvloeren dit probleem oplossen.

Door vinyl vloeren te installeren, vermindert je drastisch de doorgang van geluiden en lawaai naar de benedenverdieping, waardoor je meer privacy en vrijheid hebt om jouw dagelijkse activiteiten uit te voeren zonder je zorgen te maken over de buren.

Thermisch comfort

Vinyl vloerbedekking is comfortabel in alle temperaturen. In de kou is hij milder, terwijl hij in de hitte koeler is, omdat zijn materiaal geen temperaturen absorbeert. Voor kinderen is het uitstekend, want zij lopen graag op blote voeten over de vloer.
Als je een moderne en functionele omgeving wilt creëren, overweeg dan de optie om Coretec vloer te kopen. Dit materiaal zorgt voor een behaaglijke omgeving met een uitstekend akoestisch comfort. Het is de moeite waard in deze oplossing te investeren en van een betere levenskwaliteit te genieten!