Selecteer een pagina

Het seizoen van nat en vochtig weer is alweer in volle gang en dat betekent vaak pluizige of doodgeslagen coupes waar je vervolgens helemaal niets meer mee kunt. 

Zeker wanneer je extensions hebt, die toch al wat meer verzorging behoeven, is het vervelend als je met je net gestijlde haar door een regenbui moet lopen. Er zijn extensions van enorm goede kwaliteit, zoals de micro ring hair extensions van Hairextensions Voordeel, maar dan nog hebben ze een goede styling nodig. Anders gaan ze, net als je gewone haar, slap of pluizend langs je gezicht hangen.

Zet je haar in een knot

Of je nu een losse knot of een strakke knot van je haar maakt, met een knot kun je werkelijk alle kanten op. Een knotje kan ook wel tegen wat regen en wind, waardoor je haar er mooi en netjes uit blijft zien als je op een natte dag naar je werk fietst.

De klassieke paardenstaart

Niets is zo tijdloos als een paardenstaart. Al jarenlang is de paardenstaart hét kapsel van de opgestoken kapsels. Ga bij slecht weer vooral voor de hoge paardenstaart, deze ziet er hip uit en houdt je haar ook nog eens op een mooie manier bij elkaar. Om de staart extra mooi te maken kun je een plukje haar om het stiekje wikkelen en dat dan met een speldje vaststeken. 

Lekker doorvlechten

Je haar blijft lekker op zijn plek zitten als je je haar in een vlecht samenbindt. Of je nu voor een losse zijvlecht gaat, of een vlecht achterop je hoofd en of je deze nu strak invlecht of losjes, een vlecht is altijd makkelijk. Probeer voor de verandering eens een visgraat vlecht, hierbij vlecht je van binnen naar buiten, in plaats van buiten naar binnen en dit ziet er dan ook erg leuk uit. 

Extra truc

Het mag dan misschien geen kapsel zijn, maar het is wel een leuke en makkelijke oplossing voor wanneer het slecht weer is. Dan kun je namelijk gewoon een leuke hoed dragen! laat je haar gewoon lekker los hangen en zet er een hoed overheen. Op die manier heb je geen last van losse, natte plukken en zie je er leuk en stijlvol uit terwijl je eigenlijk helemaal geen moeite hebt hoeven doen.