Sluiten

Betalen en verzenden

Betalen

Betaling dient altijd vooraf plaats te vinden. Bij ons kan je via de volgende betaalmethodes betalen:

  • iDeal; hiermee kan je direct vanaf je eigen bankrekening betalen en dit is dan ook gelijk bij ons binnen.
  • Paypal; als je een Paypal account hebt kan je rechtstreeks daar vandaan je betaling overmaken naar sales@woordkunsten.nl.
  • bunq; als je een rekening hebt bij deze nieuwe Nederlandse bank kan je rechtstreeks aan ons overmaken naar sales@woordkunsten.nl.
  • Directe overboeking; je maakt het geld over op onze rekening en zodra het binnen is versturen we je bestelling. De juiste betaalgegevens vind je op de bevestiging van je bestelling.
  • Creditcards; we gebruiken Paypal ook om het je mogelijk te maken via creditcard te betalen. Hiervoor heb je geen Paypal account nodig.
  • Sofort Banking / Giropay / BanContact; als je in het buitenland woont kan je met een van deze methodes afrekenen.


Verzenden

Wij verzenden onze bestellingen via PostNL. In bijna alle gevallen past het door de brievenbus. Kaarten komen in een klein brievenbusdoosje, ook als je 1 kaart bestelt. Je hebt je bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen in huis, afhankelijk van voorradigheid en dag en tijdstip van bestelling.

Sommige producten worden (binnen Nederland) als brievenbuspakje verstuurd. Deze hebben wel een Track&Trace nummer, ook al kunnen ze in principe door de brievenbus. De Track&Trace werkt in dat geval tot aan het laatste sorteercentrum.

Pakketpost heeft uiteraard volledige Track&Trace.